Sommernatt konsert med start kl 22:00

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13   

Sommernattkonsert i ”Frihavna”!
Sommernattkonserten ble en herlig opplevelse i fantastiske omgivelser.
Været kunne ikke vært bedre, og over 1400 publikummere koste seg i Sommernatten.


Torstein Sødal synger fra masta på Adella


Torstein Sødal

Se omtale i Kristiansands Avis

Fredag 19. juni kl. 22 inviterte vi til en musikalsk opplevelse i helt spesielle omgivelser. Havna på utsiden av Fiskebrygga i Kristiansand var sceneområde med Fullriggeren Sørlandet, Adella og andre kulturhistoriske seilbåter som vakre kulisser i solnedgangen... Vi samlet et solid knippe med spennende artister og musikkformidlere, de fleste med sørlandsk tilknytning.

Konserten var en del av festivalprogrammet til Frihavnsdagene i Kristiansand 19. – 21. juni (se PortoFranko) Vi er meget tilfreds med å har gjennomført denne spesielle sommernattkonserten i samarbeid med både Frihavnsdagene og Nordsjøfestivalen i Farsund (se Nordsjøfestivalen).

Blant de strålende musikerne og menneskene publikum fikk oppleve på scenen denne kvelden er:

Torstein Sødal
Torstein Sødal skulle være kjent de aller fleste på Sørlandet.
Kristiansanderen fikk sitt store gjennombrudd da han imponerte det norske folk med sin unike stemme og tok 2. plassen i den norske Grand Prix finalen i fjor. Etter det har han gitt ut sitt debutalbum til veldig gode anmeldelser og turnert land og strand. På konserten 19. juni vil Torstein servere en annerledes musikalsk tapas med helt ny klangdrakt. Vi gleder oss!   
Torstein Sødal på MySpace
Torstein Sødals hjemmeside


Stein Austrud
Torstein Sødal har valgt fra øverste hylle for instrumenttraktering, arrangering og klangfargelegging i anledning sommernattkonserten, nemlig Stein Austrud. Mandalitten er en av Norges mest anerkjente keyboardister og produsenter. Austrud har spilt fast med bl.a. D´Sound, Lava og Hanne Krogh.
Stein Austruds nettside


Stambordet er et Rogalandsbasert band som skaper god stemning med sin blanding av bluegrass med elementer av folk. Bandet består av seks musikere med bred musikalsk bakgrunn, blant annet jazz, rock, country, bluegrass og folkemusikk.
Stambordet på MySpace
Stambordets nettside 


Mannskoret Vestergabet
Ingenting er vel som et godt mannskor! Vestergabet fra Kristiansand ga ut platen Med slips i fjor og lå på Sørlandstoppen (NRK) i flere uker i vinter. Koret ledes av dirigent, komponist og arrangør Jon Kleveland. 
Vestergabets nettside 


Kim André Rysstad
Kim André Rysstad kommer fra Valle i Setesdalen og er en ung sanger og kveder. På kort tid har han opparbeidet seg et solid renommé og Kim Andrés sterke og personlige stemme resonerer langt utenfor tradisjonsmusikken. Han har fått en rekke priser og opptrådte med på musikkbransjetreffet by:Larm med stor suksess tidligere i år. Kim Andrè Rysstad på Myspace


Marie Forr Klåpbakken.
Masterstudent ved Norges Musikkhøgskole. Spiller både fele, hardingfele og synger. Opprinnelig fra Vinstra. Var med på Talent 2007 på Førdefestivalen og spilte sammen med ungdom fra Nepal og Kina. Har vært med i ulike grupper og band. Repertoaret spenner fra tradisjonelle melodier via klassisk til bluegrassinspirert musikk. Er kandidat til å bli Årets unge folkemusiker i 2009.
Marie Forr Klåpbakken på MySpaceKnut Egil Kristiansen er opprinnelig fra Lista og har fordypet han seg i tradisjonsmusikk fra herfra. Knut Egil spiller trommer og perkusjon i bandene OnkelFolke, The Basement og Folkemusikkverksted. Han er også kunstnerisk leder for Nordsjøfestivalen i Farsund
Knut Egil Kristiansen på MySpace
Knut Egil Kristiansens nettside
 

 

Ulf-Arne Johannessen i Frikar er profesjonell danser og musiker. Han er en av frontfigurene i det populære dansekompagniet som bl.a. opptrer sammen med Alexander Rybak. Frikars nettside
Ulf-Arne Johannessen på MySpace


Stambordet

 


Siv Kristin Sællmann, den profilerte programlederen er Sommernattkonsertens konferansier. Hun har jobbet i NRK i over 20 år og er kjent fra både Norge Rundt, sendingene fra OL på Lillehammer og ikke minst som nyhetsanker og reporter i NRK Sørlandet. 


Øystein Tønnessen
Øystein er programkoordinater for Sommernattkonserten
mobil: 97675151 mail: Oystein@progress.as

Tilbake
Ingen foreløpige arrangementer...
05.11.21 Laugsmedlemmer

Laugsmedlemmer er våre viktigste samarbeidspartnere

Les mer