Sensommerkonserter tre steder på Sørlandet

Sensommerkonsertene ble en herlig opplevelse der vårt ønske om at dette skulle oppleves som en hyllest til noen av de musikalske perlene vi har nynnet på i de 10 årene vi har fått skape konsertserien Sørlandske Sommernetter ble en virkelighet.

Utøverne er var gruppe sammensatt for anledningen av begavede utøvere som har sine aner fra Sørlandet og Universitetet i Agder.

De hadde øvd inn et musikalsk innhold spesielt for denne anledningen.

Musikken var kjente musikalske perler som vi har nynnet på i de 10 årene vi har fått skape gode opplevelser med Sørlandske Sommernetter.

- som var så kjente at både unge og de av oss som er litt mer modne sang med.

Konsertstedene var utvalgte steder på Sørlandet som gir en fantastisk opplevelse!


Mineralparken på Evje 24.september kl 20:00 
Lindesnes Fyrmuseum 15.oktober kl 20:00

Strand Hotel Fevik 16.oktober kl 20:00

 


Utøverne: 


Charlotte Bredesen
er sanger i Sensommerkonsertene.
Charlotte har mastergrad (5 år) i utøvende musikk ved fakultet for kunstfag på UiA i Kristiansand. Hun studerer for tiden ppu ved UiA for å bli lektor i musikk.
Charlotte har vært sanger i Kristiansand Storband i over to år (ca 2006-2008) til stor jubel fra publikum. Hun har medvirket blant annet på Beatles-show og –konserter i Kristiansand i arrangement med Agder Teater og Per Kullerud på Agder Teater, i Ravndalen og på Caledonien Scene
Charlotte har også opptrådt på NRK sine nasjonale sendinger to ganger, første gang på deres kjente nyttårskonsert-serie og andre gang på ”live”-TV under TV-aksjonen.
Som sanger er Charlotte herlig allsidig, med en stor kompetanse og fartstid særlig innen jazz- og soulsjangeren. Charlotte synger i forskjellige band og grupper her på Sørlandett, og har mange spilleoppdrag for fremtiden.Knut Marius Djupvik er sanger i Sensommerkonsertene
Knut Marius ble født i bygda Tomrefjord nær Molde i 1988. Han har sunget og spilt hele livet, men begynte først å bli seriøs i løpet av musikklinja på Molde Videregående Skole. Han har vært solist i mange sammensetninger som tributt til Elvis, Blues Brothers og Robbie Williams. I tillegg er han vokalist i to seriøse band med til dels egen musikk som er bandet Red Hot fra Romsdalen og Captain Knut and the Cabin Crew i Kristiansand. Han studerer nå på rytmisk linje ved Universitetet i Agder og har ambisjoner om å kunne leve av musikk. Både som pedagog og utøver.


Kristian Andresen er pianist i Sensommerkonsertene
Kristian kommer fra Gjøvik og er 25 år gammel. Han gikk ut av fakultet for kunstfag på UiA, rytmisk linje, med bachelorgrad i vår. Dette er hans fjerde år i Kristiansand. Kristian går nå PPU (praktisk-pedagogisk utdanning) ved UIA med musikk som fagfelt. Kristians hovedfelt innenfor musikken er nok jazz, men gjennom sitt virke som musiker har han vært innom de fleste musikksjangre, alt fra folkemusikk og klassisk til rock/pop/jazz i forskjellige ensembler. Ved siden av studiene underviser Kristian pianoelever og tar spillejobber både her i byen og andre steder.


Torjus Eggen
er bassist i Sensommerkonsertene
Torjus er 24 år og kommer fra Snåsa i Nord-Trøndelag og spiller elbass og kontrabass. Han går nå fjerdeåret ved institutt for musikk ved UiA og har i studietiden sin i Kristiansand vært svært aktiv i musikkmiljøet både i Kristiansand og på Sørlandet generelt. Ved siden av studiene jobber han som frilans musiker i tillegg til faste band og prosjekter innen jazz, rock og pop.

Lars Erik Asp
er trommeslager i Sensommerkonsertene
Lars Erik er 28 år og bosatt i Kristiansand. Han er trommeslager og pedagog. Lars Erik har tatt bachelor- og mastergrad på musikk på Fakultet for Kunstfag på UiA og PPU op UiA i Kristiansand. Han har medvirket i en rekke band og ensembler innen jazz, elektronika, rock, pop og metal. Jobber som trommepedagog og frilans musiker.

Knut Ingolf Brenna er gitarist i Sensommerkonsertene.
Han er 28 år og oppvokst på Østlandet i Lier. De siste 3 årene gått med til bachelor grad og er nå i gang med master grad i utøvende musikk på rytmisk musikk ved fakultet for kunstfag på UiA i Kristiansand. Knut Ingolf liker å ha et bredt musikalsk spekter og blir brukt i mange forskjellige sammenhenger. Men han har mest fartstid i pop, rock, soul og singer/songwriter sjangeren. Ved siden av studiene tar han frilans oppdrag og har medvirket i ulike band, artister, revyer, studio og innslag på tv. I tillegg underviser han på Vennelsa musikkgymnas.

 

Tilbake
Ingen foreløpige arrangementer...
05.11.21 Laugsmedlemmer

Laugsmedlemmer er våre viktigste samarbeidspartnere

Les mer