Tribute to Bruce Springsteen - Strand Hotel Fevik 21.9

Tribute to Bruce Springsteen ble en herlig opplevelse for publikum som storkoste seg på fantastiske Strand Hotel Fevik.

Bruce Springsteen Tributeband - se video - Street of Philadelfia

se video av The River med Pål Rake

Vokalister: Pål Rake og Joakim Kvåle
Kapellmester: Petter Tysland
Bass: Finn Dyb-Sandnes
Keyboard: Syver Storskogen
Trommer: Kristoffer Tokle

Bruce Springsteen Tributeband var eksklusivt sammensatt av Sørlandske Sommernetter for sensommerkonsertene 2012. Bandet bestod av profesjonelle og prisdryssede musikere fra hele landet som har studert sammen på rytmisk musikkonservatorium ved Universitetet i Agder.


Vokalistene Knut Marius Djupvik og Pål Rake har begge vunnet Sørlandske Sommernetters festkonsertkonkurranse som arrangeres i samarbeid med Universitetet i Agder.


Pål Rake er en kritikerrost vokalist og låtskriver. I 2011 slapp Rake sine første låter som gikk rett i A-lista på radio og høstet høye terningkast i landest kulturpresse. NRK gav 8/10 og skrev bl.a.: "Fantastisk god stemme (...) En veldig talentfull ung mann, som kommer til å gjøre det godt fremover." Rake tar for tiden en mastergrad i utøvende musikk ved UiA.

 
Joakim Kvåle studerer til daglig gitar ved rytmisk linje UIA. Han er født og oppvokst i Kristiansand i motsetning til resten av Springsteen-tributebandet. Han er kanskje mest kjent som vokalist i blustrioen Tone And The Twins. Blusebandet kom på andreplass i "Global Battle Of The Bands" i Oslo. I vinter hadde han stor suksess med popdueon "Askefjott" på Charles Bar, hvor han covret masse kente artister.

Petter Tysland er bandets myndige kapellmester og musikalske sjef. Han er til daglig musikalsk leder og dirigent ved et av landets ypperste storband; Christianssand Storband. Tysland er også en etterspurt freelance gitarist og multiinstrumentalist. Petter Tysland tar for tiden en mastergrad i utøvende musikk ved UiA.

Syver Storskogen er viden kjent for sitt virke både som keyboardist, men også korist. Storskogens talent er vanligvis beslaglagt av landets største artister og musikere. Han turnerer fortiden med Gabrielle. Syver Storskogen tar for tiden en mastergrad i utøvende musikk ved UiA.

 Kristoffer Tokle er en etterspurt trommeslager kjent fra blant andre Red Hot & Geirmund Hansen Band. Når han ikke reiser til fjerne kontinenter for å spille, er han å se på UiA hvor han for tiden tar en mastergrad i utøvende musikk.
 
Finn Dyb-Sandnes jr. er en av Sørlandets mest etterspurte bassister, dette til tross hans vestnorske opprinnelse. "Han spiller med de fleste og de beste" som gjetordet vil ha det til. Når han ikke slenger bassfrekvenser ut av radioen din, spiller med Marianne Engebretsen eller Pål Rake blant andre, er han å se på UiA hvor han for tiden tar en mastergrad i utøvende musikk
Tilbake
Ingen foreløpige arrangementer...
05.11.21 Laugsmedlemmer

Laugsmedlemmer er våre viktigste samarbeidspartnere

Les mer