Sensommerkonsert i Sjørøverteateret i Dyreparken torsdag 19.september kl 20:30

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10   

Sjørøverteateret, Dyreparken, fantastiske artist-talenter og et herlig publikum en sen Sommernatt - ja da kan det ikke bli annet enn en herlig opplevelse i livet. Sensommerkonserten: "De beste låtene fra 70, 80, 90 - årene" ble tolket og gjenskapt av topp utøvere fra rytmisk på Universitetet i Agder, vel sammensatt av Pål Rake - rett og slett -en herlig opplevelse i livet!

 


Bandet var eksklusivt sammensatt av Sørlandske Sommernetter for Sensommerkonsertene 2013. Bandet bestod av profesjonelle og prisdryssede musikere fra hele lands som har studert sammen. Vokalist og prosjektleder er Pål Rake har vunnet Universitetets Festkonsert.


Pål Rake - vokal og key-board jobber som vokalist og komponist. Han skriver låter sammen med internasjonale størrelser som Rolf Løvland. Han studerer master i rytmisk musikk på Universitetet i Agder. Rake er også lærer på Vennesla musikkgymnas. Pål har vunnet 1.premien i UiAs festkonsert.


Joakim Kvåle
- vokal - gitar studerer til daglig gitar ved rytmisk linje UIA. Han er født og oppvokst i Kristiansand.

Petter Tysland - gitar. Han tar master i musikk på Universitetet i Agder, og jobber ved siden av studiene som gitarlærer og utøvende musiker. Tysland har vært engasjert i musikkmiljøet på Sørlandet de siste fire årene, og spiller i flere band i forskjellige sjangre.

Bjørnar Bjørnstad - bass - studerer bachelor i rytmisk musikk ved Universitetet i Agder. Han spiller i en rekke band i Kristiansand og i hjemfylket Oppland innenfor sjangerne pop, rock og country.

Rolf Wam Fjell - trommer


Publikum Storkoste seg

Se klipp fra konserten i Klubbcenen på Youtube

Tilbake
Ingen foreløpige arrangementer...
05.11.21 Laugsmedlemmer

Laugsmedlemmer er våre viktigste samarbeidspartnere

Les mer