Universitets Auditionkonsert ble arrangert 30.03 i Sigurd Køhns Hus, Universitetet i Agder kl 19

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7   

Utøverne fra Rytmisk- og fra Klassisklinje konkurrerte om å bli kandidater til Universitetets Festkonsert. Det var Universitetets egne undervisere som utgjorde juryen.

Audition konserten ble gjennomført i to avdelinger. Vi startet med Klassisk og fortsatte med Rytmisk  i Sigurd Køhns hus på Universitetet i Agder, Campus Kristiansand 30.mars

Juryen uttalte: "Det var meget høyt nivå på årets deltakere. Av de 6 finalistene i Klassisk og de 10 finalistene i Rytmisk valgte juryen 3 kandidater til finalen i festkonserten 26.april i Kilden fra klassik og 3 kandidater til finalen fra rytmisk. Juryen merket seg spesielt det høye nivået, ved siden av den musikalske formidlingsevnen. Finalistene hadde alle et musikalsk budskap som var sterkt og overbevisende."

 

Finalistene fra Klassik ble:
-
Emiljano Tabaku - Klarinet

- Frida Dahl Hovdar - Fløyte

- Marie Strandlie Pedersen - Klaver

 

Finalistene fra Rytmisk ble:

- Sheila Simmenes

- Nina Ugland band

- Elsabeth Mjanger band

 

Universitetets Festkonsert er som kjent også en konkurranse der det beste innslaget fra klassisk og det beste innslaget fra rytmisk vinner en premie på 10.000,- hver, samt at de involveres i arrangementene til Sørlandske Sommernetter. 

- Det er som alltid Sørlandske Sommernetter som står som arrangør av konserten. Sørlandske Sommernetter er en organisasjon satt sammen av næringslivet på Sørlandet, og har fokus på kultur og talentutvikling, og har i en årrekke samarbeidet tett med rytmisk og klassisk linje.  

Universitetets Audition konsert var åpen for alle.

Tilbake
Ingen foreløpige arrangementer...
05.11.21 Laugsmedlemmer

Laugsmedlemmer er våre viktigste samarbeidspartnere

Les mer