Sørlandske Sommernetters program for 2017 - vår 18 sesong

 

Sørlandske Sommernetters program for 2017 - vår 18.sesong

 Universitetets Audition konsert 30.mars kl 19:00 i Sigurd Køhns Hus UiA

UiA har i sin undervisning integrert UiA Auditionkonsert. Utøvere fra Rytmisk og fra Klassisk konkurrerte om å bli kandidater til UiA Festkonserten 26.4. Det var UiAs egne undervisere som utgjør juryen. Seks flotte finalister ble utvalgt til Festkonserten.

UIA Festkonsert 26.april på Kilden i Multisalen kl 18:30

Lauget ønsker å bidra med å fremme talenter i samarbeid med UIA. Utøverne er de seks finalistene fra klassisk og rytmisk som ble valgt ut på UiA, som kommer videre fra Audition konserten.

Beste i klassisk og beste i rytmisk blir valgt ut av en fagjury og sms fra publikum. 1.premien i hver klasse er på kr 10.000. Vi synes det er litt stas at Festkonserten har utviklet seg slik at vi i år skal arrangere den på Kilden i Multisalen.

Familie ViP-Dag – Samspill konsert i Dyreparken og Kjuttaviga 14.mai kl 14:00

Musikere og vokalister fra UiA. «Samspillbandet» utvikler et konsertprogram med «Dyrepaken» tema, på en ny og spennende måte. Arrangement inkluderer billett til Dyreparken og passer for hele familien.

Sommerkick 8.juni kl 19:00 i Dyreparken

Vi legger opp til en sammenkomst for Laugets medlemmer kombinert med årsmøte.

Forsommerkonserter i juni – 20., 21. og 22.juni kl 20:00

 Bandet Måneskinn holder til i det rytmiske miljøet ved Universitetet i Agder. Musikerne er alle nåværende og tidligere studenter ved Institutt for Rytmisk Musikk. Felles er at de lar seg inspirere av jazz og av mer moderne R&B stilarter. Bandet spiller "nepå" musikk som smyger seg godt inn under huden en fin forsommerkveld.

 

Bandet har blitt utfordret av Sørlandske Sommernetter til å sette musikk til tekster av de to sørlandsdikterne Gabriel Scott og Vilhelm Kragh. - En utfordring de tok med glede. Begge disse dikterne skriver utrolig flott, og griper tak i tilhørerne på hver sin måte.

 

Forsommerkonsertene blir arrangert:

- 20.juni kl 20:00 på Strand Hotel Fevik

- 21.juni kl 20:00 i hagen på Grønt Senter på Odderøya, Kristiansand

- 22.juni kl 20:00 på Lindesnes Havhotell

 

Sommerkonsert med Helene Bøksle – «Ved havet» Paradisbukta Farsund 20.juli kl 19:00

Det blir spennende å arrangere en konsert i juli i flotte Paradiskbukta sammen med vår kjære Helene.

Sensommerkonserter med gruppen VIAN  21., 27. og 28. september

VIAN er en gruppe fra Universitetet i Agder. De vil ta oss med i en spennende konsert fullt av egne låter kombinert med noen kjente låter fra artister som vi setter pris på og som ikke lenger er blant oss.

Konsertstedene er;
- 21. september Sjørøver teateret i Dyreparken kl 20:00

- 27.september Strand Hotel Fevik kl 20:00
- 28.september Lindesnes Havhotell

  

«SSN Prosjekt 2018»

I 2016 startet vi prosjektet «SSN Prosjekt 2018» med støtte fra Vest Agder Fylkeskommune. Vi er meget godt fornøyd med hva vi fikk til i 2016. Vi ønsker å fortsette prosjektet i år og vi er takknemlige for at Vest Agder Fylkeskommune støtter fase 2 av prosjektet som gjennomføres nå i 2017.

 

 

Tilbake
Ingen foreløpige arrangementer...
05.11.21 Laugsmedlemmer

Laugsmedlemmer er våre viktigste samarbeidspartnere

Les mer