Med Løs Snipp konsert i Setesdal Mineralpark 5.juni kl 20:00

Utøvere: Tora Augestad, sang, Øyvind Bjorå, fiolin, Øystein Sonstad, cello, Katrine Øigaard, bass, København, Ingrid Røynesdal, klaver, Andreas Sønning,fløyte og produksjon.

Det er spennende å lage nye program med klassiske perler kombinert med nye musikalske arrangementer i crossover - feltet, for nye sammensetninger av musikere.
Dette er tydelig et originalt og populært konsept fra Nordiske Sommernetter som slår an. Responsen om nettopp dette er tydelig og svært hyggelig når den kommer både fra fagmiljøene og det brede publikum. Fulle hus er også en seier etter oppbygging av omdømme over disse årene. Det er faktisk sjeldent og få som fikser crossover - program på ønsket nivå. Utøvere som vi har fått med er naturlig nok de mest etterspurte ellers som solister og i øvrige ensemble sammenhenger.
Vi er derfor stolte over å kunne presentere årets ensemble for Med løs snipp.

Setesdal Mineralpark er et fantastisk sted for alle som ønsker seg en flott opplevelse. Vårt mål er at vi sammen med Mineralparken skal virkelig få etablert dette som en flott konsert arena. Se linken til Mineralparken for mer info.

Øyvind Bjorå er fra Evje fra gården Bjoraa rett på andre siden av vannet til Mineralparken. Han gleder seg til å holde konsert i dette fantastiske lokale i en så flott del av vårt herlige Sørland.

Tilbake
Ingen foreløpige arrangementer...
05.11.21 Laugsmedlemmer

Laugsmedlemmer er våre viktigste samarbeidspartnere

Les mer